Povratak Divlje Žene | WAKE UP
4406
page-template-default,page,page-id-4406,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland-ver-1.10, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
Oslobodi Divljinu U Sebi!

WAKE UP

Donesi odluku. I gledaj kako se Svemir klanja u želji da ti udovolji.

Wake Up je jednomjesečni program koji će ti u kratko vrijeme vratiti sampouzdanje, odmoriti tvoj duh, opustiti tijelo, osloboditi te nakupljenog stresa, osvježiti na svim razinama i pomoći ti da resetiraš svoj cijeli sustav. Odličan je kao brz i nježan način oporavka nakon dugih napornih perioda, za odmak od dugotrajnog stresa i brzi povratak ravnoteže na svim razinama. Namjenjen svim ženama koje osjećaju da su same sebi predugo bile na zadnjem mjestu i odlučile su da se žele osnažiti u namjeri da žive ispunjenijim životom s više zadovoljstva i ljepote.

 

Program se sastoji od dolazaka na aromaterapijske tretmane i izrade okrepljujućih preparata za korištenje kod kuće. U program su također uključene jedne konzultacije na kojima ćemo se susresti s eventualnim osobnim izazovima koji stoje na putu između tebe, tvoje sreće i zadovoljstva, napraviti daljnji plan djelovanja kako bi smo ih uklonili i oslobodili te svega što ti više ne treba. Program je intenzivan, traje samo mjesec dana i dovoljan je da se osjetiš osvježeno i regenerirano u vrlo kratkom vremenu.

Jučer sam shvatila da je nešto drugačije. U pozitivnom smislu. Veliki dio onoga što sam odlučila da bih voljela za sebe ostvarila sam. Zadovoljna sam, baš jesam. Daleko od toga da tu nema još puno puno posla. Ali vidim pomake, vidim da su iščezli strahovi, neke tuge, neke zapreke. Definitivno se više ne osjećam bespomoćno. Sanja

Većina žena osjeća da nije u redu odvajati vrijeme za sebe i da su svakodnevne obaveze i drugi ljudi važniji od nje same. Brigu o sebi stavlja na zadnje mjesto. Tek povremeno, kad se već jave fizički simptomi stresa odluči se otići na masažu i priuštiti sebi nešto za dušu. Ali jedan odlazak na tretman/masažu ne znači ništa. Kao ni dolaziti povremeno. Da bi promjene bile opipljive i trajne, njega naše nutrine i briga o vlastitoj dobrobiti mora nam postati navika, i važno je naučiti da odanost sebi nije sebična već nužna odluka, želimo li sve svoje životne uloge živjeti puna srca i nahranjene iznutra. Dobra majka je sretna majka. Sretna partnerica je dobra partnerica. Sve u čemu se mi žene ostvarujemo i uloge koje smo si odabrali, dobit će posve novu dimenziju i ljepotu, ako u njih idemo ispunjene i zadovoljne, nego ako ih radimo s nevoljkošću i umorom.

ZAŠTO JE VAŽNO DA TO BUDE BAŠ PROGRAM?

Zato jer je važno naučiti i prihvatiti da briga o sebi nije i ne može biti na zadnjem mjestu, jer dajući sebi i hraneći vlastiti duh, mi postajemo snaga koja je potrebna i našim najbližima kojima smo potrebne: djeci, supružnicima, poslu kojem smo predane i svim projektima na kojima radimo (poslovnim ili ne poslovnim). Ako smo predugo nenahranjene iznutra i ako nam je duh prazan, a tijelo umorno, ne možemo ostvariti ništa ni za sebe ni za svoju obitelj.

 

Previše davanja i premalo primanja izgladnjuje duh i iscrpljuje tijelo!

 

Dati sebi. Nahraniti svoj duh, pobrinuti se da budemo dobro nije sebično. Već suštinski važno za naše psihičko i fizičko zdravlje. Samo odanost sebi i izgrađena navika njege svojeg unutarnjeg bića, donijet će opipljive i trajne promjene koje ćemo osjećati ne samo mi, već svi koji nas okružuju. Zadovoljna žena zrači posebnim šaromom i uspješna je u svim segmentima svog života.

ŠTO MOŽEŠ OČEKIVATI NAKON MJESEC DANA?

  • smanjenje stresa u svakodnevnom životu
  • jačanje fokusa i koncentracije
  • povećanje osjećaja osobne moći i samopouzdanja
  • zdraviji seksualni život
  • više životne energije i radosti
  • bolji san
  • smanjenje fizičkih bolova i napetosti u tijelu
  • bolji imunitet

Nije mi jasno kako sam uopće funkcionirala prije upoznavanja tebe, stoga, HVALA ti što postojiš i radiš to što radiš jer je i meni tako veće zadovoljstvo živjeti i uživati! Marina

REZERVIRAJ TERMIN