Povratak Divlje Žene | SUPTILNA PODRŠKA
3412
post-template-default,single,single-post,postid-3412,single-format-standard,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland-ver-1.10, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

SUPTILNA PODRŠKA

SUPTILNA PODRŠKA

DUHOVNA PODRŠKA KROZ ETERIČNA ULJA

 

Ne izgrađuju nas vremena mira i tišine. Bez talasanja. Bez izazova.
U takvim vremenima ne gradi se ništa.
Ni naše kvalitete ni vrline ni snaga ni stabilnost ni samopouzdanje.
Nit postajemo svjesni što sve ima u nama i koliko smo moćne.

 

Ipak. Takva vremena su korisna.

Ona služe za oporavak duše i tijela nakon onih drugih vremena, u kojima vodimo svoje važne bitke.
Za odmor naše unutarnje vojske koja će hrabro poći u nove pobjede.

 

Junački se gradimo onda i na onim mjestima koja nas pomalo plaše, izazivaju i u koja najradije ne bi pošli.
Tamo gdje nam se ne da. Gdje je mrsko pogledati. I onda kad je frka.
To su bitke koje vrijedi iskoristiti, ponekad se same slože pred nas kad je duša spremna, a ponekad je dobro i da sami malo zatalasamo.
Proći kroz iskustvo koje nas plaši, ne znači bezglavo se sunovratiti niz provaliju bez padobrana.
Već svjesno i uz podršku. S padobranom, jasno. Znati da nam netko čuva leđa daje nam snagu i volju da se uhvatimo u koštac s tim strašnim nemanima koje vrebaju. Isto tako, znati da nismo same na tom putu, daje nam osjećaj da nas negdje dolje čuva naša sigurnosna mreža.

 

DUHOVNA PODRŠKA KROZ ETERIČNA ULJA

 

Takvu podršku možemo dobiti i iz biljnih organizama u obliku eteričnih ulja.  Nakon što sagledamo gdje smo sada , a gdje želimo doći i osjetimo što nas u tome spriječava, slažemo svoju kombinaciju koja će nam biti i energetska podrška na tom našem putu. Eterična ulja puno su više od malih bočica iz kojih nešto miriši. Oni su vrijedne visoko biljne esencije vrlo visoke vibracije koje imaju snagu probuditi u nama one osobine koje su nam trenutno potrebne.

 

Tako pomno složena osobna kombinacija eteričnih ulja više nije tek preparat kojim ćemo ublažiti trenutne simptome.

 

Imati i koristiti svoju osobnu mješavinu, rađenu baš za bas u danom trenutku i s točno određenim ciljem i namjerom postaje jedno duboko i potpuno mistično iskustvo. Naša podsvjest biva potaknuta snagom eteričnih ulja i navodi nas, nepogrešivo, u točno one situacije u kojima će se kvalitete koje smo odlučili učvrstiti moći razviti i ispoljiti.  Da. Vodi nas u izazove kojih se pribojavamo. Vodi nas ravno u središte bitke.

 

Ne da poginemo, već da pobijedimo.

 

Jer upravo to iskustvo je ono što nas gradi, što budi naše uspavane kvalitete, što ih integrira i pretvara u neraskidivi dio nas.
Iskustvo, a ne teorija. Jednom kad prepoznamo osjećaj snage i moći, samopouzdanja i hrabrosti, oni su naši.

Zauvijek. Jer u životu nema unlearn opcije. Iskustvo koje imamo više nam nitko ne može otuđiti, a s njime ni izgrađenu kvalitetu.
Znaš da imaš podršku. Znaš što se događa. Znaš kamo si krenula. Imaš svijest. Imaš oružje – sebe. Sve je na tvojoj strani.
I ishod je samo jedan: nova ti.

 

Proces izrade ovakvih kapi nije jednostavan ni kratak, ali je zabavan, kreativan i čaroban.
Prvo se moramo upoznati kroz intervju ili osobni kontakt.
Želim znati sve o tebi, tvom zdravlju, načinu života, strahovima, brigama, stresovima.
Susrećem se s tvojom osobnošću, energijom i pitam te o tvojim čežnjama i ciljevima, želim upoznati način na koji razmišljaš.
Želim vidjeti što te sprječava da dosegneš to čemu težiš, koje su tvoje prepreke.

Nakon toga biram ulja za tebe, ona koja simptomatski i energetski rezoniraju s osobnošću, koja će pomoći ispuniti neke potrebe, ali i podržati one kvalitete koje ti trenutno nedostaju: hrabrost, mir, samopouzdanje, entuzijazam, optimizam…
Izbor sužavam metodom intuitivnog prepoznavanja, neka ulja ćemo odbaciti radi zdravstvene situacije (ako ih se radi utjecaja na zdravlje ne može koristiti), a neka ti neće mirisno odgovarati. Kada ostanemo na 5-6 značajnih, onda određujem točan omjer, ovisno o svim početnim elementima ove naše slagalice.

 

Takvu kombinaciju koristiš kao svoj mali duhovni eliksir, prema uputama koje ti napišem i pustiš čaroliji da se manifestira u tvom životu.

Kristijana

Sretna sam što si slijedila zov iznutra i došla čuti priču o Divljoj Ženi i njenom povratku koji je toliko važan za zdravlje ženskog duha i psihe. Ovdje sam da te podržim svim alatima kojima raspolažem, da podijelim s tobom priče o Njoj, pružim inspiraciju i ideje za tvoj rast i daljnje istraživanje. Put otkrivanja moje osobne Divljine je bio i moj najveći životni zadatak, stoga je moja najvažnija poruka tebi: NISI SAMA. Sve smo na istoj misiji, hvala ti što se budiš!