Povratak Divlje Žene | SOUL SUPPORT
4366
page-template-default,page,page-id-4366,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland-ver-1.10, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

SOUL SUPPORT

Pokazala si mi da rad na sebi ne mora biti bolan i hvala ti na tome. Nakon razgovora s tobom i tretmana koje sam primila, otvaraju mi se nove prilike, sve je puno jasnije, a ja se osjecam puno puno snaznije nego prije. Dala si mi veliki poticaj za dalje. J.

OSJETITI UNUTARNJI GLAS

 

Put ka ispunjenijem životu počinje uvijek s istim osjećajem: nešto nije kako bi trebalo biti. Taj osjećaj, ili spoznaja, kao da postaju portal u drugu dimenziju. Priznanje sebi da nešto nije u redu.  Nešto ne valja. Svi poznajemo ono što zovemo unutarnji glas. Taj šapat iznutra je glas naše duše koja zna i osjeća da ne živimo ispravno, u skladu sa sobom, svojim istinskim vrijednostima, da nismo svoje i autentične. Katkad je on tih i suptilan i pojavljuje se tek u trenutcima kontemplacije i duboke samoće. A katkad je bučan i glasan, lupa i udara i šalje nam različite signale koji su samo pomagači na tom putu: putu povratka divlje žene, putu povratka istinskoj sebi.

Kao da na suptilniji način počinjem osjećati samu sebe, i to me oduševljava. Hvala ti puno. Ovo je jedan divan pocetak... M.

VAŽNOST PODRŠKE

 

Imati podršku na tom putu i biti vođena najveći je dar koji sebi možeš pokloniti. I ujedno najbrži put da stigneš od tamo gdje si sad, do tamo kamo želiš doći.

Pokušavati sam, čitati knjige, trčkarati s radionice na radionicu može biti zabavno, djelotvorno i korisno jedno vrijeme. No, prije ili kasnije potrebno je staviti stvari na mjesto, utjeloviti promjene, manifestirati novu sebe. Kada nema vodstva i jasno definiranih ciljeva (što želiš, kako to želiš), onda je taj put bez fokusa, energija se raspršuje i bespotrebno troši. Može čak donijeti više štete nego koristi.

Imati podršku i čvrsto sidro ključ je svakog osobnog rasta i napretka.

Imati svog coacha nije samo imati nekog da ti pomaže na tvom putovanju. Coach i klijent su prava mala banda – kad se dvoje udruže ostvariti tvoj najveći cilj: DA POSTANEŠ ONO ŠTO JE ODUVIJEK NAMJENJENO DA BUDEŠ.

Zato sam ovdje. Da nakon što si spoznala da tako više ne želiš zajedno s tobom sagledam što je to što ne želiš, što je to što želiš, gdje si sada naspram onoga gdje bi htjela biti i podržim te svim raspoloživim alatima da do tamo sigurno dođeš.

Ja to zovem SOUL SUPPORT. Podrška duši. Radimo s onim dijelom tebe koji se oglasio kroz osjećaj nezadovoljstva i koji želi neku promjenu.

Moje je da ti pomognem sagledati i druge elemente slagalice koja se zove tvoj život. Vidjeti što te sprječava u življenju života kakav želiš, pomoći ti da uvidiš ograničavajuća uvjerenja i blokade na tom putu i na kraju ti pomoći da ih transformiraš u svoju snagu.

Rezultat našeg zajedničkog otkrivanja je jedna nova svjesnost o samoj sebi. Svjesnost iz koje ćeš moći donositi odluke i postati kreator svojih iskustava. To je ono što zovem divljina. Divlja žena nije neko mitsko biće. To je više jedan stav, način življenja, jedno bivanje svojom, istinitom, autentičnom. Živjeti divlje znači živjeti život iz srži svog bića, potpuno iskreno i bez rezerve.

Svaki put kad dođem tebi, kao da je jedan dio mene vraćen na svoje mjesto. Jednom će svi oni ponovo biti zajedno, sigurna sam. N.

POVRATAK DIVLJE ŽENE

 

To iskustvo povratka vlastitoj moći i autentičnosti nazvala sam Put Povratka Divlje Žene. I sama sam njime prošla. Iskusivši ljepotu življenja iz mjesta osobne Divljine, osjetila sam potrebu da pružim podršku i drugima koji su na tom istom putu. Kako bi danas mogla širiti istinu o divljoj ženi onima koji ju žele čuti, moje osobno vrijeme pitomosti bilo je nužan dio mojeg osobnog rasta, razvoja i unutarnje izgradnje.  Iz naučenog mogu ti reći da put divljine ponekad zna biti neugodan, pejzaži koje gledamo nisu uvijek livade s proljetnim cvijećem, ali znam da je sve to mnogo lakše ako u tome nisi sama.

Da bi mogla biti tvoj vodič, nužno je da znam u kojem smjeru želiš ići i što ti je na tom putu potrebno. Stoga je naš prvi korak uvijek upoznavanje, sagledavanje trenutne situacije i definiranje tvojih ciljeva. Pomoći ću ti u tome.

I would rather say no to the whole world than my own soul. Dr. Demartini

OBEĆANJE SAMOJ SEBI

 

Prije toga želim da si obećaš biti dosljedna na svom putovanju. Ako to nisi i misliš da ne možeš biti, možda je za tebe bolje da pričekaš i umjesto na SOUL SUPPORT ponekad dođeš na tretmane aromaterapije, gdje u jednako sigurnim uvjetima možeš istraživati sebe i u miru odlučivati što dalje želiš, gledajući kako se ideja o nečem novom tek formira.

Jer, znaš… put povratka svoje divljine je jedna velika obaveza.

Prije svega – ti moraš biti spremna mijenjati one segmente svog življenja kojima nisi zadovoljna. Bez da si spremna na putovanje, naš zajednički rad nema smisla.

Stoga, prije nego odlučiš je li SOUL SUPPORT za tebe, predlažem ti mali razgovor sa samom sobom.

Jesi li sretna? Istinski sretna među kulisama koje određuju tvoj sadašnji trenutak u životu? Imaš li ruku koju ljubavno držiš, četu prijatelja o koje se možeš osloniti, kreativan posao koji ti daje priliku da iskoristiš sve svoje talente? Smiješ li se često i grleno, da se trbuh trese, a ramena podrhtavaju? Plešeš li nesputano, ljubiš strasno i uživaš u svakom trenutku svog života, svakim atomom svog bića? Jesi li zdrava? Boli li te što god? Tijelo ili duša – ista je to bol, različitog potencijala. Spavaš li mirno i je li osoba koja te gleda iz ogledala tvoj najbolji prijatelj?

Ako je bilo koje od ovih pitanja izazvalo onaj čudan osjećaj u tvom trbuhu i stvorilo čak i mali oblik nelagode, tada je ovo stvar za tebe. Upravo taj osjećaj putokaz ti je  u kojem smjeru trebaš pogledati, gdje leže prepreke koje te dijele od sebe. Taj neugodni znak prilika je da istražiš svoj život i vidiš gdje su mjesta koja traže tvoju pažnju, u koje teme valja pogledati i koji su to kavezi koji te dijele od manifestacije tvojeg divljeg života.

REZERVIRAJ TERMIN

Soul support program bazira se na principima life coachinga. Napominjem da moj rad nije psihoterapija niti psihološko savjetovanje, te da ne radim s ljudima koji imaju dijagnosticiran mentalni poremećaj. U life coachingu radimo na ostvarenju onoga što klijent želi postići, a to podrazumijeva da ste spremni preuzeti odgovornost za svoj život i da prihvaćate i razumijete da bez osobnog angažmana nema ni stvarnih promjena. Radim s ljudima koji su spremni na promjene i koji su visoko motivirani da svoj život učine avanturom koju bi rado ponovili još mnogo puta.