Povratak Divlje Žene | SENZUALNOST & DIVLJINA
4416
page-template-default,page,page-id-4416,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland-ver-1.10, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

SENZUALNOST & DIVLJINA

Postoji samo jedno mjesto na svijetu iz kojeg otići ne možemo, a vratiti se uvijek možemo i moramo. Ono se zove naše vlastito srce.

Program SENZUALNOST & DIVLJINA puno je više od ostalih programa kreiranih da budu podrška našem divljem duhu na putu pronalaska svoje ženstvene autentičnosti. Stvoren je s namjerom da bude intenzivan i dubok i da u miru i odmaku od svakodnevice u koju smo uronjene, istražujemo sve ono što nas čini ženom. Za stvarno iskustvo divljine treba nam kontakt s prirodom, elementima zemlje, zraka, vode i vatre, direktan link na našu suštinu, autentičnost i inspiracija drugih žena koje su zajedno s nama na istoj misiji. Kada se grupa žena stvori na istom mjestu, u isto vrijeme s istom namjerom – tada se manifestira sve ono zbog čega ovaj svijet drhti: naša moć.

 

Sve vi koje sada čitate ovo nosite u sebi sjemenku snage za val novih promjena koje nosi žena danas. Svijet se mijenja. Odavno se već promijenio. Ali val novih promjena koji dolaze i tiču se svih nas nosi žena. Zato ste tu. Zato jer dio vas čuje tu poruku i zna da želi biti dio promjene.

 

Sad vas pozivam da napravite prvi korak i dozvolite joj da se manifestira u vašem životu. Jer svaka globalna promjena počinje upravo u našem malom svemiru.

 

Da. Mi smo nositeljice nove svijesti i aktivatorice promjena koje se događaju. 

 

Stvar je globalna, priča o Divljini nije samo moja priča. Žene diljem cijelog svijeta ujedinjuju se u svjesnosti da upravo kroz nas i naše snaženje ovaj svijet ima šanse opstati. Žena je kreatorica, mi smo te koje imamo moć transformirati, roditi, njegovati i predati svijetu novi život. To što te pozvalo da slijediš i dođeš do ove stranice nit je koju te pozivam da slijediš i dalje.

Senzualnost & Divljina – ljetni retreat za žene
10.06.-14.06.2017, Krušvari, Istra

SENZUALNOST & DIVLJINA – ljetni retreat za žene
10.06.-14.06.2017, Krušvari, Istra

 

Pridruži nam se u jedinstvenoj avanturi buđenja i istraživanja vlastite ženske moći. Provocirat ćemo naša osjetila, istraživati poimanje sebe kao žene, iscjeljivati ona mjesta u nama koja nas još uvijek koče u življenju života iz suštine našeg ženskog bića, njegovati i opuštati tijelo i um, krijepiti naš duh, plesati, učiti, družiti se i odlično zabavljati!

 

O PROGRAMU

 

Program će se odvijati kroz četiri dana, između doručka i ručka, te navečer. Svako jutro uživat ćemo u zajedničkoj meditaciji i radionicama na kojima ćemo kroz pokret i ples upoznavati kvalitetu svoje ženske energije, proširivati iskustvo bivanja u vlastitom tijelu i povećavati svoj kapacitet za senzualnost i otvorenost. Navečer nas očekuju vođena druženja u krugu žena, moćni rituali u kojima ćemo se još bolje povezati sa sobom i svojom ženskom biti, energetske vježbe, istraživanje eteričnih ulja i mogućnosti primjene za njegu našeg divljeg duha, vizualizacije, priče i predavanja o različitim temama važnima za našu žensku prirodu.

 

Vrijeme između predviđeno je za individualne programe i tretmane masaže, izlete ili jednostavno opuštanje, bivanje sa sobom, druženje i uživanje u trenutku.

 

SMJEŠTAJ

 

Program će se održavati na privatnom imanju u mjestu Krušvari u središnjoj Istri, gdje ćemo biti i smještene.  Naša vila raspolaže dvokrevetnim sobama, kuhinjom za pripremu objeda i vanjskom kuhinjom, te bazenom i prostranom okućnicom gdje će se održavati dio programa.

 

HRANA

 

U cijenu programa uključen je zdravi okrepljujući zajutrak koji ćemo pripremati svaki dan. Ostale obroke možemo također pripremati sami, po želji, a na raspolaganju su nam i lokalne konobe i restorani.

 

CIJENA

 

Za prijave i uplate akontacije do 28.04.2017 – 1800 kn
Za prijave i uplate akontacije nakon 28.04.2017 – 2000 kn

NAPOMENA: U cijenu su uključena 4 noćenja na privatnom imanju i program SENZUALNOST & DIVLJINA prema rasporedu. U cijenu nisu uključeni troškovi puta, hrane, individualnih tretmana i ostali osobni troškovi.

Bespovratna akontacija iznosi 600 kn i njome rezerviraš svoje mjesto za sudjelovanje u programu. Ostatak iznosa potrebno je uplatiti najkasnije do 01.06.2017.

 

INFO, PRIJAVE, REZERVACIJE

 

Ako se osjećaš pozvano – ne dvoji, ispuni prijavnicu i zatraži detalje o programu, koje će ti stići na mail koji nam ostaviš! Ispunjavanje ove prijavnice NIJE OBAVEZUJUĆE. Njome samo kazuješ da te stvar zanima, da želiš sudjelovati i da želiš saznati više.

Pridruži nam se u ovoj avanturi i doživi ljetovanje koje se ne zaboravlja!

Tvoje Ime i Prezime

Tvoj Kontakt E-mail

Ako je tvoje malo divlje srce je zatitralo dok si čitala o ovome i želiš saznati više, javi nam se i poslat ćemo ti sve važne detalje!

S Tobom Putuju…

sonja_lovrenovic

Sonja

Putem predavanja, radionica i kroz individualni rad (za one koje se odluče) potaknut ću vas da osvještavate prisutnost i život u vlastitom tijelu, a kroz pokret, ples i disanje da osvještavate stanja i emocije kroz koje ćemo prolaziti. Na taj ćemo način oživljavati našu esenciju i buditi vlastitu autentičnost. Osim buđenja naše esencije i ženske energije, bavit ćemo se nesvjesnim uvjerenjima koja nosimo kroz život kao žene: Što za mene znači biti žena?  Imam li povjerenja u život?  Tko sam ja iza svih uloga koje nosim? Kada jednom otvorimo vrata naše unutarnje mudrosti, boje i mirisi se počinju vraćati u naš život, životni izbori i odluke postaju svjesnije kreirani, a život prestaje biti samo borba, već postaje i mjesto užitka. Povezati se s mjestom užitka u sebi čini naš život smislenijim, što je jedna od temeljnih potreba ljudskih bića. Sonja Lovrenović, integrativna terapeutkinja

kristijana_vucetic

Kristijana

Probuditi divljinu znači prisjetiti se naše stvarne prirode. Izaći iz uloga koje igramo i ući u jednostavnost postojanja, dozvoljavajući si biti svoje.  To je sloboda kakvu želim da svi zajedno iskusimo na ovom putovanju. Sloboda bivanja i izražavanja bez cenzure, da našim tijelima nesputano teku impulsi života, bivanje budnom, osjetljivom, osjećajnom, protočnom i prisutnom u svemu što jesmo i svemu što jest. Iz takvog osjećaja nesputanosti i prihvaćanja svega što jesmo izranja naša moć, svijest o vlastitoj vrijednosti i stvarnoj ulozi koju imamo u ovom orkestru života. Da bi smo dosegle to stanje, potrebno je izaći iz okvira svakodnevice i doživjeti prije svega fizički odmak od zatvora u kojem je utamničen naš divlji duh, a onda kroz buđenje našeg receptivnog tijela i osjetila, iskusiti život prepun zaboravljenih senzacija. Moja misija na ovom ljetovanju je da vam pomognem prisjetiti se ljepote življenja u slobodi i nesputanosti i potaknem vas na buđenje zaboravljenih dijelova vašeg svetog, ženskog bića. Kristijana Vučetić, njegovateljica divljeg duha

Slijedi Zov Svog Vlastitog Srca!