Povratak Divlje Žene | YONI
4106
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-4106,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland-ver-1.10, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

YONI

YONI

Feminine power is silent, dark, mysterious, healing, nurturing. A woman can walk into a room and control it. She doesn’t even have to open her mouth if she knows where her power is.


Posudila sam ovaj naziv iz drevnog sanskrtskog jezika. Kao i većina drugih drevnih pojmova i pojam Yoni neprevodljiv je direktno. Potpuno je pogrešno reći da Yoni označava ženski spolni organ i prevesti ga s rodnica ili vagina, jer ako znamo da je sanskrt jezik koji je bio višedimenzionalan i više opisan nego doslovan, onda i značenje pojmova koje iz njega posuđujemo treba tako promatrati.

 

Ako pričamo o sveukupnom višedimenzionalnom značenju koji stoji iza riječi Yoni, onda pričamo o božanskoj manifestaciji Shakti božanstva, kroz tijelo žene. O utjelovljenju ženskog principa. O prizemljenoj ženskoj energiji koja se kroz bivanje ženom i u ženskom tijelu manfestira na svoj specifični način: kao meka, podatna, obla, topla, njegujuća, majčinska, životna, plodna i kreativna energija stvaranja, bujanja, rasta i razmnožavanja.

 

Iz mojeg dubokog poštovanja prema ženama kao bićima koja utjelovljuju jedan važan stvaralački kozmički princip i moje želje da podržim mjesto u nama u kojima taj princip nastaje i rađa se, nazvala sam ovo ulje svetim ženskim uljem – Yoni.

 

Yoni je proizvod koji podržava zdravlje i njeguje ženske spolne organe. Obnavlja zdravlje vaginalne sluznice i pomaže tijelu da održi zdravi PH. Može se koristiti preventivno ali i za sanaciju postojećih infekcija uzrokovanih razmnožavanjem patogena. Bazu Yoni ulja čine visokokvalitetna protuupalna ulja kantariona (hypericum perforatum) i tamanua (callophyllum inophyllum), s dodanim eteričnim uljima antibakterijskog, antimikotičnog i protuupalnog djelovanja.

 

Konačna formula Yoni ulja ovisit će o specifičnom stanju i osobnim potrebama, te je prije izrade preparata potrebno napraviti kratke konzultacije, kako bi smo ga prilagodili trenutnoj situaciji.

 

Proizvod se ne mora koristiti samo kao terapija. Moje klijentice u njegovom korištenju vide i jednu posebnu priliku za povezivanje sa svojom ženskom prirodom kroz kreiranje svojih osobnih rituala i kao način da njegujemo i potičemo ekspanziju svete ženskosti u nama.

 

NAPOMENA

 

Proizvod nije namjenjen liječenju spolno prenosivih bolesti i njegovo korištenje ne isključuje nužnost posjete liječniku i primjene uobičajenih medicinskih procedura.

KOLIČINA

30 ml

CIJENA

120 kn

Date

28/01/2017

Category

Skin & Soul Healing