Povratak Divlje Žene | POSEBNI PROIZVODI
4116
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-4116,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland-ver-1.10, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

POSEBNI PROIZVODI

POSEBNI PROIZVODI

Ljepota prirodne podrške našoj fizičkoj i emocionalnoj dobrobiti leži u tome što su mogućnosti beskonačne. U svojoj višegodišnjoj praksi i istraživanju djelovanja aromaterapije isprobala sam različite oblike preparata i osobno se uvjerila da ono što je pomoglo jednoj osobi, ne mora pomoći i drugoj. Ono što dobro radi za mene, ne mora dobro raditi i za tebe. Stoga sam se otvorila mogućnosti da upravo iz želje da pomognem nekome od vas nastane neki preparat koji još nikada ranije nisam kreirala i koji možda više nikada neću kreirati.

Priroda je čudesna. A sinergija prirode, iskrene namjere da se pomogne i iskrene želje da se pomoć primi čarobna je jednadžba koja se još nikada nije pokazala pogrešnom.

Stoga, ako osjećaš da negdje u sebi rezoniraš s našom filozofijom, a među ponuđenim preparatima nisi našla ništa što ti zvuči kao rješenje za tebe, ne ustručavaj se javiti. Zajedno ćemo istražiti mogućnosti i naći najbolje rješenje u okviru alata s kojima raspolažemo.

KOLIČINA

NA UPIT

CIJENA

NA UPIT

Date

28/01/2017

Category

Skin & Soul Healing