Povratak Divlje Žene | MAGIC DROPS
4078
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-4078,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland-ver-1.10, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

MAGIC DROPS

MAGIC DROPS

Not till we are lost, do we begin to find ourselves.


Jesi li znala da je moguće kreirati mirisni talisman samo za tebe?

U ovoj maloj bočici krije se čarobna formula jedinstvene kompozicije eteričnih ulja, koja će svojim suptilnim djelovanjem na tvoj duh i emocije biti tvoj vodič u duhovnom osnaženju i podržati te u svim životnim izazovima.

Ove moćne kapljice kreiramo zajedno nakon što smo se upoznali s težnjama tvoje duše i otkrili što te sprječava u njihovom ostvarenju. Djelujući prvenstveno na duhovnoj razini Magic Drops postaje tako tvoja osobna amajlija koja će te ohrabrivati, snažiti, inspirirati i poticati na poduzimanje koraka koji će te približiti tvom najvažnijem cilju.

Proizvod se koristi u privjesku i nosi oko vrata, kako bi mirisne molekule svojim djelovanjem mogle naći put do tvog uma i srca.
Imati jedan ovakav proizvod uz sebe sebe znači puno više od kombinacije eteričnih ulja koja je u njemu. Ovakav preparat je prije svega naš osobni duhovni eliksir, naš podsjetnik na ono što smo odlučili razriješiti, gdje smo se odlučili podržati i naše sidro u svakodnevnom životu koje će nas, izgubimo li fokus, uvijek vraćati na pravi put.

 

Korištenje eteričnih ulja s ciljem da nas podrže na putu osobnog razvoja i emotivnog osnaženja i samorealizacije spada u područje aromaterapije koje zovemo SUPTILNA AROMATERAPIJA. Zato jer se bavi nevidljivim, suptilnim ali i te kako osjetljivim djelovima našeg života: našim duhom i emocijama.

Za razliku od klasične aromaterapije gdje se više gledaju kemijski sastavi i djelovanje eteričnih ulja na naše fizičko tijelo, u suptilnoj aromaterapiji bavimo se vibracijskim i energetskim karakteristikama eteričnih ulja i njihovom učinku na naš duh i emocije.

U ovom smislu primjena eteričnih ulja na ne fizički već suptilan način stavlja aromaterapiju uz bok s drugim metodama vibracijskog i energetskog iscjeljivanja, kao što su Bachove kapi ili homeopatija. Ipak, za razliku od homeopatskih preparata ili Bachovih kapi, gdje je krajnji preparat toliko razrijeđen da u njemu nema kemijski prepoznatljivih molekula biljke od koje je sastavljen, a iscjeljujući efekt znanost pripisuje placebu, aromaterapijski preparati su još uvijek potentni, molekule eteričnih ulja su kemijskom analizom dokazive, a mi ih jasno osjećamo putem našeg osjetila njuha.

 

Mogućnosti u stvaranju i djelovanju ovakvih preparata su beskonačne. Konačni rezultat, tvoj osobni Magic Drops eliksir naš je zajednički proizvod, formula do koje dolazimo kroz razgovor, upoznavanje i odabir najvažnijih tema za tebe. Kada smo odredili što želiš postići u životu, slažemo skladbu eteričnih ulja koja će te u tome najbolje podržati.

Nije uvijek potrebno da nekome bude loše ili da ima probleme, kako bi zatražio podršku iz prirode. Moje klijentice često traže nešto da ih podsjeća na ono što već imaju: na ljepotu življenja i osjećaj zadovoljstva. Tada slažemo kapi u skladu s osobnošću, a one tako postaju sidro koje nas povezuje s našom biti.

Kapi se koriste u priloženom privjesku (izrađenom od 925 srebra), oko vrata. S obzirom na duljinu lančića privjesak seže do visine prsne kosti i dovoljno je blizu da se arome osjećaju tokom dana čak i kad se radi o samo nekoliko kapi.

 

Budući se rijetko, ako uopće Magic Drops nanose na tijelo, gotovo su neškodljive i u pravilu neće izazvati nikakvu neželjenu reakciju. Ipak oprez je potreban kod trudnica i osoba koje su na nekoj medicinskoj terapiji, te osjetljivih osoba sklonih alergijskim reakcijama. Stoga je nadzor nad njihovom upotrebom neophodan, što znači da ću vas pratiti kroz cijelo vrijeme korištenja i pratiti napredak.

 

U cijenu preparata uključene su jedne konzultacije, kapi za oko mjesec dana korištenja i srebrni privjesak sa slike za svakodnevnu uporabu.

 

ŠTO KAŽU KORISNICE

 

“Super stvar koju sam primjetila vrlo brzo od prvog udisanja kapi je mirnije i lakše disanje. Općenito sam puno smirenija i jednostavno rečeno – sretnija!” Marina Š.

 

„Imam još malo svoje mješavine i volim je, sad mi je sasvim drugačija nego na početku. Umiruje me i osnažuje. Otkad je koristim prestali su ružni snovi i osjećaj beznađa. Baš me uzemljila. Sad bih htjela nešto da mi da krila, htjela bih da me prati onaj osjećaj koji sam imala nakon prvog tretmana, lebdenje iznad zemlje, pomisao da mogu baš sve što poželim.” I.G.

 

„Hvala ti na čarobnoj mješavini ulja koje je u meni probudila i pokrenula lavinu predivnih stvari i događaja. Osjećam se inspirirano i spremno za nove pobjede. Počelo je suočavanjemn sa samom sobom, donošenjem nekih odluka i ustrajnosti u njima. Sad se tek počelo sve pokretati jedino malo teže idu promjene mojih navika ali trudim se i znam da ću uspjeti.“ Ivana P.

 

„Sinoć sam imala malo vremena pa sam prešla po nekim svojim bilješkama. Uvijek kad bih to čitala, osjećala bih se bez nekih promjena. No jučer sam osjetila da je nešto drugačije. U pozitivnom smislu. Osjetila sam da više nisam toliko sje* i da nemam više iste osjećaje. I da sam dio onoga što sam odlučila da bih voljela za sebe i napravila do danas. Zadovoljna sam, baš jesam. Daleko od toga da tu nema još puno puno posla. Ali vidim pomake, vidim da su iščezli strahovi, neke tuge, neke zapreke. Definitivno se više ne osjećam bespomoćno.“ Katarina

 

„Ne znam kakva je sve čarolija ušla u tu plavu bočicu sa tim uljima, ali znam da ih obožavam!“ Sanja H.

 

„Da nije bilo ovih kapi, mislim da ne bi preživjela. Kad je netko izmaknuo taj tepih pod mojim nogama, one su bile oslonac. Skrpala sam ostatke svog života i idemo dalje. Hvala ti“. Daniela B.

KOLIČINA

15 ml

CIJENA

350 kn

Date

28/01/2017

Category

Skin & Soul Healing