Povratak Divlje Žene | IMUNO BALM
4114
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-4114,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland-ver-1.10, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

IMUNO BALM

IMUNO BALM

Nature itself is the best physician. Hippocrates


Postoje ta nesretna godišnja doba koja su više nego i jedno drugo obilježena različitim virozama, prehladama, nahladama, gripama. Jesen je baš tipična za te virusne respiratorne boljke, jer se djeca vraćaju u kolektiv, pa osim što su izložena različitim patogenima izložena su i stresu koji im dodatno slabi imunitet. Između djetetove zaraze u školi ili vrtiću pa do prave mini epidemije koja pohara cijelu obitelj tanka je linija. Da iscjeljenje bude brže i donese potrebno olakšanje, pomoći će ovaj ljekoviti balzam za cijelu obitelj koji će olakšati simptome i pomoći da sve upale dišnih puteva prođu lakše i bezbolnije.

 

Imuno balm je potpuno prirodni balzam s dodatkom više eteričnih ulja koja svojim djelovanjem olakšavaju disanje, smanjuju otok sluznice, razrjeđuju sluz i time olakšavaju njeno izbacivanje.

 

MELALEUCA ALTERNIFOLIA Osim što je odličan imunomodulator, eterično ulje čajevca pokazuje visoku efikasnost u borbi protiv različitih vrsta virusa, bakterija i gljivica.

CINNAMOMUM CAMPHORA ct. CINEOL Jedno od najjačih antivirusnih eteričnih ulja, sigurno je i nježno za uporabu. Osim što će se pobrinuti za borbu protiv patogena, ravensara je odličan neurotonik što znači da će pomoći u opuštanju i smirenju živčanog sustava, kako bi se tijelo lakše izborilo s infekcijom.

EUCALYPTUS GLOBULUS Osobito djelotvoran u razrjeđivanju sluzi koja se usljed infekcije nakuplja u dišnim organima, eukaliptus će olakšati iskašljavanje i izbacivanje sekreta iz sinusa.

MENTHA PIPERITA Osim što se zajedno s ostalim eteričnim uljima bori protiv virusa i bakterija, menta će djelovati  na glavobolju izazvanu začepljenim sinusima i olakšati pritisak u glavi i disanje.

 

BITNE KARAKTERISTIKE

 

  • Imuno balm je potpuno prirodni proizvod
  • Svi sastojci su organski i certificirani. Biljno ulje koje se koristi kao baza je hladno tiješteno, a eterična ulja su kemotipizirana i aromaterapijske kvalitete
  • Proizvod mogu koristiti i djeca starija od 7 godina
  • Moguće je prilagoditi formulu kako bi bila prikladna i za djecu mlađu od 7 godina

 

PRIJEDLOG KORIŠTENJA

 

U slučaju postojeće infekcije, mazati balzam nekoliko puta dnevno na područje prsa, između lopatica, stopala i čelo. Kako simptomi slabe, tako postupno smanjivati korištenje. Može se koristiti i preventivno, za jačanje imuniteta i podršku organizmu kako do infekcije uopće ne bi došlo.

 

KOLIČINA

30 ml

CIJENA

100 kn

Date

28/01/2017

Category

Skin & Soul Healing