Povratak Divlje Žene | HAPPY SKIN
4110
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-4110,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland-ver-1.10, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

HAPPY SKIN

HAPPY SKIN

Only healthy skin can be happy.


Nema veće slobode od slobode da sami kreiramo svoju stvarnost. Ta ideja živi u meni i kada je u pitanju izrada aromakozmetike.

 

Koža kao organ koji se jako brzo obnavlja, koji diše, živi, razvija se i mijenja ne samo tokom godišnjih doba, već i tokom samo jednog dana, zahtjeva proizvode koji mogu pratiti i podržati njene ritmove i zadovoljiti njene potrebe. Koža lica je u tom smislu najranjivija, jer nije zaštićena odjećom, izložena je atmosferskim prilikama ali i opterećena dekorativnom kozmetikom.

 

Zadatak naše kože je između ostaloga da nas zaštiti od štetnih utjecaja izvana. Da bi mogla obavljati svoju funkciju, koža, kao i svaki drugi organ mora biti zdrava. Što je zdrava koža?

 

Zdrava koža je sposobna regenerirati se i obnoviti. Zdrava koža je čvrsta, elastična, mekana, fleksibilna, nahranjena, dovoljno vlažna, uravnoteženog sebuma. Zdrava koža nema patoloških promjena, ima jasno vidljive ali ne pretjerano proširene pore, izgleda mladoliko i ima zdravu ujednačenu boju.

 

Da bi koža bila i ostala zdrava, moramo joj pomoći. Što to znači? To znači da ćemo joj omogućiti idealne uvjete za život, kao i svakom drugom organu, sustavu organa ili bilo kojem drugom živom biću.

 

Moderan život stavlja pred našu kožu velike izazove. Atmosferske prilike (vjetar, sunce, hladnoća, vlaga, nedostatak vlage), način života (puno zatvorenog prostora, nedostatak svježeg zraka, dim cigareta, pogrešna hrana) ali i naše tretiranje kože neadekvatnim preparatima i lošom kozmetikom prijete zdravlju kože čineći je krkhom, izgladnjelom, suhom i dehidriranom i na posljetku osjetljivom i reaktibilnom.

 

Kako bi smo joj pomogli u oporavku i postizanju optimalnog zdravlja pažljivo ćemo birati proizvode za njegu i potruditi se maksimalno korigirati životni stil.

 

HAPPY SKIN je njegujuća krema za lice, namjenjena svakodnevnoj njezi kože. Svaka krema izrađuje se od pažljivo biranih sastojaka ovisno o tipu, potrebama i stanju kože ali i željama i navikama osobe kojoj je namjenjena. U osnovi, krema za lice sastoji se od visokokvalitetnih hladno tiještenih biljnih ulja, biljnih hidrolata bez alkohola, male količine eteričnog ulja ovisno o stanju i potrebama kože, te različitih dodataka poput gela aloe vere, gela crvenih algi, glicerola, alantoina, te drugih dodataka biljnog ili mineralnog porijekla.

 

Osim u funkciji dnevne njege kože, ovakva krema može biti i u službi intenzivne noćne njege, kada je to potrebno i može doprinjeti bržem zacjeljivanju kožnih problema.

 

Budući je svaka krema potpuno personalizirani proizvod, prije konačne izrade proizvoda, pitat ću puno pitanja o stanju kože i njenim potrebama, kako bih kreirala najbolju formulu za vas.

 

BITNE KARAKTERISTIKE

 

  • Happy skin je potpuno personaliziran proizvod i izrađuje se nakon dogovora s vama na temelju potreba i stanja kože
  • Ne sadrži nikakve umjetne proizvode, emulgatore na bazi pšenice, umjetne konzervanse, boje kao ni proizvode životinjskog porijekla, što znači da je sigurna za vegane i osobe koje ne toleriraju gluten
  • Koriste se visoko kvalitetna hladno prešana biljna ulja i hidrolati bez alkohola, te certificirana, kemotipizirana eterična ulja aromaterapijske kvalitete
  • Krema dolazi u pakiranju od 50 ml, što je dovoljno mnogo da se koža oporavi, ali i dovoljno malo da se koža navikne na formulu. U slučaju potrebe da mijenjamo sastav, nema štete zbog bacanja viška proizvoda
  • S obzirom da imamo potpunu slobodu kreiranja i kombiniranja sastojaka, možemo djelovati na iscjeljivanje postojećih kožnih problema (ožiljci, akne, atopijski dermatitis…)

 

Koje su prednosti izrade personaliziranih proizvoda u odnosu na kupnju već gotovog proizvoda u drogeriji?

 

  • Imamo potpunu kontrolu nad sastojicima našeg preparata. Većina drogerijskih proizvoda ima sastojke čije nazive ne možemo niti izgovoriti, a kamoli pretpostaviti njihovo porijeklo i svrhu. Prirodni preparati izrađeni po našim osobnim mjerama su svojom formulom daleko jednostavniji, no učinkovitošću daleko efikasniji od većine drugih preparata.

 

  • Miris proizvoda često igra bitnu ulogu kod našeg odabira. Na njega također možemo utjecati. Ako nam neki miris nikako ne odgovara, nećemo ga koristiti. Eterična ulja koja se dodaju u ovakav proizvod služe njezi kože, a ne samo lijepom mirisu, stoga je lako izvedivo da se jedno eterično ulje zamijeni drugim sličnog djelovanja. Dodatno, mirisi koji dolaze od eteričnog ulja su potpunu prirodni.

 

  • Nema potrebe za kompromisima. Kod gotovih drogerijskih proizvoda, često moramo balansirati između cijene, efekta, djelovanja, nuspojava. Primjerice, krema koja dobro matira kožu, nije ugodne teksture. Ako je tekstura nešto što nam je bitno, morat ćemo je se odreći, ako želimo dobar matirajući efekt kreme. Kod personaliziranog preparata možemo imati oboje, nema potrebe za odricanjem od ičega.

 

  • U slučaju da se potrebe kože promijene i trenutni proizvod nam više ne odgovara, nema potrebe za gomilanjem otpada ili žaljenjem za utrošenim novcem. Ovakav jedan proizvod iskoristiv je za njegu manje zahtjevnih dijelova tijela, što znači da ga se može potrošiti do kraja i iskoristiti uložena sredstva.

 

  • Kreator  proizvoda je sam korisnik, moja klijentica, jer ona odabire kakvo djelovanje želi, kakve mirise, teksturu i efekt na kožu. Na taj način ima potpunu slobodu u procesu stvaranja svoje vlastite kozmetike.

 

MOJE OSOBNO ISKUSTVO

 

Happy Skin krema za lice, upravo ova, na fotografijama iznad, moja je čarobna formula, moj osobni eliksir mladosti, moj sveti gral. Na vlastitoj sam se koži uvjerila kako je, kad je lice u pitanju, zlatno pravilo: manje je više. Svima sam uspijevala pomoći za različita stanja i probleme kože, osim sebi. Mjesecima. Zašto? Zato jer sam dugo vremena komplicirala i mislila da je moja koža najzahtjevnija na svijetu, da joj nema pomoći, da moram smišljati posebne tretmane za nju i da moram posezati za raznim skupocjenim preparatima kako bih joj vratila zdravlje i snagu.

 

Slučajno mi je kod izrade jedne narudžbe ostalo malo kreme i viška i ostavila sam sebi da probam. Nakon samo jedne aplikacije, gotovo trenutno, osjetila sam se preporođeno i znala sam da sam napravila pravu stvar. Moja koža je odmah upila zadnju kap kreme i instatno se preporodila.

 

Odmah sam si napravila cijelu dozu i nakon samo tjedan dana korištenja bilo mi je potpuno jasno da nema više traženja. A kakva je to bila moja koža? Jednom riječju: zahtjevna. Neujednačene boje, sklona suhoći i neugodnom perutanju zimi, sklona crvenilu, tanka, beživotna, dehidrirana, naginjala sivoj boji. Pore dosta vidljive. Pomalo gruba na dodir.

 

A kakva je sad? Sretna. Zdrava. Nahranjena. Ujednačene boje, nema crvenila. Nema suhoće i ne ljuska se. Pore čvrste i zdrave. Odiše čistoćom. Iako ja osobno niti ranije nisam bila sklona pretjeranom šminkanju, bilo mi je važno da prije izlaska nanesem barem malu količinu BB kreme kako bih ujednačila boju kože i prikrila problematična područja. Otkako koristim Happy Skin kremu po svojoj mjeri, nema više potrebe za tim.

 

PREPORUKA KORIŠTENJA

 

Kada je u pitanju njega kože, moj osobni stav je: manje je više. To znači ne pretjerivati s količinom jednog određenog proizvoda, ali ne gomilati niti više proizvoda u isto vrijeme. Koža zna što treba činiti da bi se oporavila i regenerirala, naša je uloga da joj omogućimo idealne uvjete za to. Stoga preporučam koristiti Happy Skin u jutro nakon umivanja i ako je to koži potrebno, navečer prije spavanja, na čisto lice.

 

Dodatna preporuka je, ako već make up nije prirodan, neka barem ostali proizvodi za njegu budu što prirodniji i kvalitetniji.

 

Za intenzivniji tretman i noćnu podršku koži, preporučam kombinirati Happy Skin s personaliziranim intenzivnim Serumom za lice, a kao prirodna podrška osjećaju dodatne čistoće, tu su još Fresh (tonik za lice) i No Make Up (prirodni kremasti proizvod za skidanje šminke).

 

NAPOMENA

 

Radi individualne osjetljivosti i mogućih ćudljivih reakcija na pojedina biljna ulja, možda ćemo morati probati više različitih formula i tekstura kreme dok ne nađemo onu idealnu za vas. Dodatno, koža je nakon prelaska na prirodne proizvode sklona reagirati dubinskim čišćenjem i izbacivanjem nagomilanih toksina iz dubljih slojeva, što se može manifestirati u obliku prolazne pojave prištića. Ako se takvo nešto dogodi, sve što vam treba je strpljenje i nježnost prema vašem licu. Pojava je prolazna i nakon te prve faze, slijedi preporod.

 

KOLIČINA

50 ml

CIJENA

120 - 200 kn

Date

28/01/2017

Category

Skin & Soul Healing