Povratak Divlje Žene | HAPPY LEGS
4113
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-4113,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland-ver-1.10, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

HAPPY LEGS

HAPPY LEGS

When your legs are tired, run with your heart.


Ovako to izgleda. Temperatura u hladu plus četrdeset. Vožnja zagušljivim ja(d/v)nim prijevozom. Toplina izbija iz asfalta. Noge nas jedva nose. Stopala pate. Zglobovi su otečeni i bolni, traže spas. Vene otečene. Jedva hodamo, vučemo se cestom, jedva čekamo doći kući, riješiti se obuće i osjetiti olakšanje koje donose hladne kupaonske pločice.

 

Svatko tko ima problema s oticanjem nogu od vrućine i upaljenim i bolnim venama znat će o čemu pričam. Ta neugodna pojava obično je povezana s lošom cirkulacijom limfe koja, za razliku od krvotoka nema vlastitu pumpu već se giba tijelom zahvaljujući stezanju mišića. Ako ono izostane, a izostaje najčešće zbog pasivnog načina života ili dugotrajnog stajanja zbog prirode posla, te kod osoba povećane tjelesne težine, naša stopala koja nose cijelu težinu našeg tijela zadržavat će višak vode i posljedično trpiti bol i otok. Ovi simptomi su obično najizraženiji ljeti, a posebno neugodni znaju biti osobama koje pate i od upaljenih vena.

 

Osim promjene životnog stila koja se preporuča kao (dugo)trajnije rješenje, prvu pomoć i olakšanje kod bolova i otečenosti u nogama nam mogu pružiti prirodni preparati s eteričnim uljima usmjereni na poticanje cirkulacije, otplavljivanje viška vode, jačanje venskog sustava i hlađenje.

 

Happy legs je nježna mliječna emulzija lagane teksture i brzog upijanja namjenjena ublažavanju problema usljed oticanja nogu. Sastoji se od dva biljna ulja koja i samostalno djeluju na cirkulaciju i imaju lagano diuretsko djelovanje, a njihov efekt podržat će i eterična ulja cedra, čempresa, limuna, grejpa i ružmarina. Sva ova eterična ulja potaknt će cirkulaciju, ukloniti otok i vrućinu iz stopala i zglobova, a kombinacija čempresa i limuna podržat će zdravlje i čvrstoću vena.

 

Za dodatni rashlađujući efekt, preporuka je kombinirati Happy Legs s Fresh tonikom s dodatkom eteričnog ulja paprene metvice.

 

NAPOMENA

 

Happy legs se ne preporuča osobama koje imaju probleme s tlakom ili oštećenja bubrega. Također nije namjenjen trudnicama i dojiljama. Ako imate navedenih problema, a trudna ste, dojite, ili imate neki od navedenih problema javite mi se kako bih vam složila formulu koji će vam olakšati simptome, a istovremeno biti sigurna za upotrebu.

KOLIČINA

100 ml

CIJENA

120 kn

Date

28/01/2017

Category

Skin & Soul Healing