Povratak Divlje Žene | FRESH
4111
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-4111,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland-ver-1.10, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

FRESH

FRESH

No water. No life. No blue. No green. Sylvia Earle


S obzirom na to koliki postotak ljudskog tijela čini voda; S obzirom na to da smo iz vode potekli, kako evolucijski tako i doslovce – devet mjeseci živimo u vodenom balonu; S obzirom na to da bez hrane čovjek može puno dulje izdržati nego bez vode; jasno je zašto tonik, koji je 95% vodeni proizvod zauzima važnu ulogu u njezi i održavanju naše kože zdravom.

 

Osim kvalitetne ishrane kože izvana (koja dolazi pretežno kroz biljna ulja) i iznutra (hrana koju jedemo), na zdravlje kože utjecat će i količina vode koju joj dajemo (iznutra i izvana) i zajedno s lipidima (masnoćom) kreirati ono što u svijetu dermatologije zovu hidrolipidna ravnoteža kože. To znači da je za optimalno zdravlje naše kože važan omjer između masnoće i vode.

Fresh je prirodni personalizirani tonik za njegu kože, čija je namjena ovlažiti i osvježiti kožu izvana i dati joj potrebnu količinu vode, obogaćenu različitim dodacima sukladno potrebama i stanju kože. Ljeti ga možemo koristiti i kao nježan osvježivač i pomoć u rashlađivanju kože, te za sanaciju možebitnih opekotina i ozljeda kože uzrokovanih suncem ili solju.

Baza ovakvog tonika su biljni hidrolati. Hidrolati ili cvjetne vodice prirodni su nusprodukt kod procesa dobivanja eteričnog ulja i sadrže u sebi vrlo malene količine eteričnih ulja koja su odvojena posebnim postupcima. Hidrolati su iznimno blagi i nježni prema koži, a opet su zadržali dovoljno ljekovitosti biljke od koje su potekli da budu učinkoviti i u tretiranju različitih kožnih problema.

 

Hidrolatima u obliku tonika za lice se može fino balansirati izlučivanje sebuma i uravnotežiti masna odnosno suha koža, pomoći u čišćenju nečistoća koje se nakupe tokom dana i podržati regeneraciju i zdravlje kože.

 

PREPORUKA KORIŠTENJA

 

Uvesti tonik u svoju dnevnu rutinu i koristiti ga prskanjem prije nanošenja Happy Skin personalizirane kreme ili seruma. U slučaju masne kože, tonik će immati i funkciju čišćenja kože, pa ga se preporuča nanositi blazinicom.

 

KOLIČINA

100 ml

CIJENA

60 kn

Date

28/01/2017

Category

Skin & Soul Healing