Povratak Divlje Žene | CALM
4107
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-4107,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland-ver-1.10, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

CALM

CALM

It’s all about finding the calm in the chaos.


Što se događa u našem umu i tijelu kada prolazimo neko stresno razdoblje u životu? Mnogo toga. Uznemireni smo. Zabrinuti oko ishoda. Želimo da sve prođe što bezbolnije. Imamo potrebu kontrolirati situaciju i usmjeravati tijek događaja. Možemo osjećati strah i paniku, nešto kao da gubimo tlo pod nogama. Možemo posezati za sredstvima za smirenje (otupljivanje osjetila), ako nam je ono što se događa previše, pa bude lakše kad ne osjećamo. Možemo pobjeći od istine i poricati stvarnost, ako je preteško suočiti se s činjenicama.

 

Radimo sve kako bi smo si olakšali taj teški period u kojem se nalazimo.

 

A što nam je zapravo potrebno? Sposobnost da prihvatimo ono što jest i priznamo da se to doista događa. Umijeće življenja dan za danom sa sviješću da u svakom trenutku radimo najbolje što možemo, bez nepotrebnog tereta krivnje i samoosude. Mir iz kojeg strpljivo promatramo tijek događaja i jasno vidimo na što možemo utjecati, a na što ne. Sve to nije moguće, ako smo preplavljeni emocijama, ako reagiramo iz mjesta straha i nedostatka povjerenja, ako izgubimo sebe i svoj centar.

Calm je vrlo potentan aromaterapijski preparat, kapi koje nam pomažu da ostanemo sabrani u stresnom periodu, djelujući na ublažavanje fizičkih simptoma stresa i smanjujući osjećaj straha, panike i neizvjesnosti. Kreirane su kao naš mali eliksir koji će nas korištenjem tokom dana podsjetiti na naš osobni centar moći, pomoći da se refokusiramo na ono što je bitno i zadržimo mir iz kojeg ćemo djelovati i donositi zdrave odluke.

Najgori dio kriznih životnih situacija jeste onaj trenutak kada se s odmakom vratimo u događaje koji su nam bili teški i zaključimo da smo donijeli toliko pogrešnih odluka samo zato jer smo se bojali. Kada bi smo bez obzira na životne okolnosti mogli ostati mirni u sebi, sabrani i fokusirani, svjesni svega što se događa, kada bi smo znali i mogli zauzeti objektivni stav, a opet ne biti isključeni iz svega i anestezirani, onda bi smo iz tog iskustva izašli snažniji, podržaniji, svjesniji i bogatiji.

Ove kapi nam obogućuju ublažiti neugodne simptome stresa, vratiti jasnoću u našu svijest i dovesti nas u stanje unutarnjeg mira.

PREPORUKA KORIŠTENJA

 

Nekoliko puta dnevno umasirati u prsa u visini srca i zapešća, a navečer prije spavanja izmasirati stopala.

You can not calm the storm. So stop trying. What you can do is calm yourself. The storm will pass.

KOLIČINA

30 ml

CIJENA

150 kn

Date

28/01/2017

Category

Skin & Soul Healing