Povratak Divlje Žene | BODY OIL
4108
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-4108,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland-ver-1.10, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

BODY OIL

BODY OIL

Never be too busy to be beautyful.


Još nisam upoznala ženu kojoj nije važno imati vrijeme za sebe, koja ne uživa u malim ženskim ritualima i koja ne čezne da tjedno odvoji barem nekoliko sati za uživanje u ritualima koje samo ona razumije.

Vrijeme koje provodimo sa sobom, puno je više od sadržaja kojim to vrijeme ispunjamo. Vrijednost takvog povlačenja leži upravo u prilici da se obnovimo iznutra, oslobodimo svih uloga koje smo tokom dana ili tjedna morale nositi, da se ponovno povežemo s onim dijelovima sebe koje smo radi pritiska svakodnevice morale potisnuti i da se regeneriramo na jednoj dubljoj razini. Nitko osim druge žene nije u stanju razumjeti da je upravo to vrijeme koje imamo za sebe i sa sobom nužno da bi smo i dalje bile izvor života onima kojima smo potrebne, da bi smo sjale u svojoj ljepoti i ženstvenosti i da bi naše uloge koje smo odabrale mogle kroz nas živjeti.

Ovo je proizvod koji je namjenjen upravo tome – da nam bude naš mali podsjetnik na vlastite vrijednosti i da nam pomogne u duhovnom oporavku onda kada nam je potreban.

Izrada jednog njegujućeg ulja za tijelo jednako je važna kao i vrijeme i namjera s kojom ćemo ga koristiti. Ovo je proizvod u čije stvaranje ulažem jako puno pažnje i energije, upravo iz razumijevanja i dubokog poštovanja spram njegove svrhe.

Body oil je uljna kompozicija za njegu kože cijelog tijela potpuno personaliziranog sastava. No ovaj proizvod svakako nije samo jedan od preparata namjenjenih fizičkom tretmanu kože, već i naš duhovni eliksir, koji nas korištenjem podsjeća na našu svetu obavezu: njegovati svoj duh. Njegovu kompoziciju čine dragocjena biljna ulja koja će podržati zdravlje kože, uz dodatak eteričnih ulja koja biramo na sasvim poseban način i koja ga čine i mirisno privlačnim.

Najčešće to radimo tako da koristimo ona ulja koja koristimo i u tretmanima i koja imaju pozitivno djelovanje na našu psihu i emocije, kako bi i tokom dana, a između dolazaka na tretmane, obnovili naše sjećanje na dobar osjećaj i omogućili si trenutnu mirisnu okrepu. Osim ovakvog načina, moguće je kreirati miris potpuno prilagođen osobnim željama na način da iz palete dozvoljenih eteričnih ulja za dermalnu primjenu biramo i kombiniramo ona koja u sinergiji daju najbolju kompoziciju parfemske kvalitete.

Stoga je imati svoje njegujuće ulje za tijelo, rađeno prema našem osobnom ukusu, mirisnim željama i potrebama kože, puno je više od imanja sredstva koje ćemo nanositi povremeno nakon kupanja.

“Ulje za moje trudno tijelo mi super miriše i taj ritual mazanja na mokru kožu me podsjeća na naš početak prošlog ljeta, kao da mi se mozak opet vratio u taj odlični mode, pa pretpostavljam da mi je to pomoglo vratiti se i zdravom režimu prehrane….sad kad vrtim film nije mi jasno kako sam uopće funkcionirala prije upoznavanja tebe, stoga, HVALA ti što postojiš i radiš to što radiš jer je i meni tako veće zadovoljstvo živjeti i uživati!” Marina M.

PREPORUKA KORIŠTENJA

 

Ulje je najbolje nanositi na kožu neposredno nakon tuširanja, dok je koža još topla i lagano mokra, kružnim masirajućim pokretima, dok se u potpunosti ne upije. Ostatak dana nakon ovakvog rituala neka također bude ispunjen detaljima koji hrane našu žensku dušu. Za intenzivnu njegu osjetljive i jako suhe kože, posebice zimi, preporučam kombinirati Body oil i Body milk.

Ovakav proizvod podsjetnik je na našu iskonsku ljepotu, na onu ljepotu koja zrači iz svake stanice našeg bića, onda kada smo svoje, sretne i povezane sa svojom dušom.

KOLIČINA

100 ml

CIJENA

150 kn

Date

28/01/2017

Category

Skin & Soul Healing