Povratak Divlje Žene | BODY MILK
4105
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-4105,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland-ver-1.10, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

BODY MILK

BODY MILK

When I wear a silk scarf I never feel so definitely like a woman, a beautyful woman. Audrey Hepburn


Sva pravila o njezi kože, koja primjenjujemo kada je u pitanju njega našeg lica, valjalo bi primjeniti i na njegu kože cijelog tijela. To znači: pomoći joj da bude čista, nahranjena, zdrava, čvrsta, dobrog tonusa, dovoljno vlažna, uravnoteženog hidrolipidnog sloja, što znači ni previše ni premalo masna.

Body Milk je potpuno prirodni proizvod, sastava prilagođenog stanju i potebama baš naše kože, namjenjen njezi kože cijelog tijela. Mliječne je teksture, dolazi u pakiranju od 200 ml i potpuno je prilagodljive formulacije. Bazu ovog mlijeka čine visokokvalitetna hranjiva hladno tiještena biljna ulja, biljni hidrolati i mala količina eteričnih ulja, dozvoljenih za dermalnu primjenu. Proizvod ne sadrži sastojke životinjskog porijekla.

Prilagođavajući sastav ovog mlijeka za tijelo, možemo djelovati na saniranje postojećih kožnih oštećenja, kao što su ožiljci, pomoći koži da se brže regenerira i oporavi nakon ozljeda (primjerice onih uzrokovanih zračenjem), sačuvati elastičnost kože tokom trudnoće i spriječiti pojavu strija, ali i djelovati na smanjenje celulita i popraviti opći tonus kože.

 

Kreativne mogućnosti su nam beskonačne, a konačni proizvod je ugodno kremasto – svilenkasto tekuće mlijeko na kojem je naša koža zahvalna, a naš hedonistički duh sretan jer se brinemo o sebi i pri tome uživamo.

 

PREPORUKA KORIŠTENJA

 

Nanijeti obilato na čistu kožu tijela, kružnim pokretima dok se mlijeko do kraja ne upije.

KOLIČINA

200 ml

CIJENA

150 kn

Date

28/01/2017

Category

Skin & Soul Healing