Povratak Divlje Žene | NAHRANITI SEBE
4265
post-template-default,single,single-post,postid-4265,single-format-standard,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland-ver-1.10, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

NAHRANITI SEBE

NAHRANITI SEBE

Većina žena osjeća da nije u redu odvajati vrijeme za sebe i da su svakodnevne obaveze i drugi ljudi važniji od nje same. Brigu o sebi stavlja na zadnje mjesto. Sve je drugo važnije: posao, šef, računi, djeca, partneri, vrt, špeceraj. I tako žive godinama, ne znajući za drugačije. Tek povremeno, kad se već jave fizički simptomi stresa odluči se priuštiti sebi nešto za dušu. Ali jedan sporadični trenutak za sebe ne znači ništa. Ponekad i sama upadnem u taj obrazac, ali vrlo se brzo iz njega izvadim, jer sam svjesna istine koja kaže:

 

Previše davanja i premalo uzimanja izgladnjuje duh i iscrpljuje tijelo.

 

Njega naše nutrine i briga o vlastitoj dobrobiti mora nam postati navika, i važno je naučiti da odanost sebi nije sebična već nužna odluka, želimo li sve svoje životne uloge živjeti puna srca i nahranjene iznutra. Dobra majka je sretna majka. Sretna partnerica je dobra partnerica. Sve u čemu se mi žene ostvarujemo i uloge koje smo si odabrali, dobit će posve novu dimenziju i ljepotu, ako u njih idemo ispunjene i zadovoljne, nego ako ih radimo s nevoljkošću i umorom.

 

Daj sebi. Nahrani svoj duh. Pobrini se da budeš dobro. Nije to sebično. Već suštinski važno za tvoje psihičko i fizičko zdravlje. I za dobrobit onih koji su ti važni. Samo odanost sebi i izgrađena navika njege svojeg unutarnjeg bića, donijet će opipljive i trajne promjene koje ćemo osjećati ne samo mi, već svi koji nas okružuju. Zadovoljna žena zrači posebnim šaromom i uspješna je u svim segmentima svog života.

Kristijana

Sretna sam što si slijedila zov iznutra i došla čuti priču o Divljoj Ženi i njenom povratku koji je toliko važan za zdravlje ženskog duha i psihe. Ovdje sam da te podržim svim alatima kojima raspolažem, da podijelim s tobom priče o Njoj, pružim inspiraciju i ideje za tvoj rast i daljnje istraživanje. Put otkrivanja moje osobne Divljine je bio i moj najveći životni zadatak, stoga je moja najvažnija poruka tebi: NISI SAMA. Sve smo na istoj misiji, hvala ti što se budiš!