Povratak Divlje Žene | HEALING CIRCLE
4590
page-template-default,page,page-id-4590,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland-ver-1.10, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

HEALING CIRCLE

U tebi kuca srce divlje žene. Čujem ga. Čujem tvoj zov. Uzvraćam ti poziv. Dođi. Dođi da zajedno sjednemo u krug i dijelimo naše priče. Trebam te. Trebam te da nastavimo tamo gdje smo stale prije nego nas je dohvatio zaborav. Trebam te da se zajedno sjetimo iz kojeg sazviježđa niču naša stopala. Trebam te da se primimo za ruke i stvorimo naše divlje pleme. Ja i ti… i ti… i ti… Dođi. Znam da u tebi kuca srce divlje žene. Čujem ga. Dođi da zajedno slušamo taj bubanj i odazovemo se onome što naša priroda traži od nas.

· uključi video i pojačaj zvuk ·

Healing Circle

Naši Healing Circle susreti, tematska su druženja u ženskom krugu namjenjena iscjeljivanju svega onoga što nam na našem putu življenja divljeg života više ne treba ili ne služi. Okupljamo se jednom mjesečno u zajedničkoj namjeri dubljeg povezivanja sa samima sobom, ali i s drugim ženama koje su na istom putu. Ženski krug prilika je za istraživanje divljeg života u malim dozama.

 

Ženski krug nije običan susret, na kojem se slučajno okupilo nekoliko žena da popričaju o svakodnevici i problemima koje imaju. To je sveti prostor i ceremonijano okupljanje s višom svrhom. Krug je posvećeno vrijeme i susret s namjerom. Sjesti u krug s drugim ženama na ovakav ritualan način puno je više od sjesti na kavu s prijateljicama, popodne iza posla.

 

Ovu moćnu iscjeljujuću praksu prakticirala su drevna plemena diljem svijeta, kako bi u svoje pleme i zajednicu koje su dio uveli novu svjesnost, jasnoću, riješili probleme i iscijelili se na dubljim razinama. U svijet koji poznajemo kao muški, zbog vladavine muških principa (fokus na postignuća, lov na materijalno, borba za moć i napredovanje) ženski krugovi donose ravnotežu jer na nježan, mekan, prisutan i intuitivan način pomažu manifestirati željene promjene.

 

Ženski krug odvija se jednom mjesečno i svaki puta donosi drugu temu. Teme mogu biti međusobno povezane i nadovezujuće, ali to nije pravilo i može se sudjelovati u pojedinačnim krugovima.

Stvar Je Globalna

Osim naših redovnih mjesečnih okupljanja, Povratak divlje žene djeluje i unutar međunarodne organizacije World Wide Women’s Circle, čija sam trenirana liderica.

 

World Wide Women’s Circle četiri puta godišnje organizira ženski krug na razini cijelog svijeta. Što to znači? To znači da smo usklađene s globalnim pokretom i da sudjelujemo u iscjeljivanju tema koje su nam važne na koletivnoj razini. Četiri puta godišnje okupljamo se u krugovima diljem svijeta, sinhronizirano svi u isto vrijeme i na svoj način iscjeljujemo zadanu temu. Jedna jedinstvena tema. Cijeli svijet. Sve mi ujedinjujemo se u istoj namjeri, s istim ciljem. Dišemo kao jedna. Pulsiramo istim ritmom. Usklađujemo se na razini srca i nosimo val nove svijesti koja preplavljuje svijet.

 

Postajemo promjena za kojom čeznemo u svijetu. Jer znamo dobro da sve počinje od nas samih i da se globalno iscjeljenje i globalna promjena može manifestirati samo ako svaka od nas tu istu promjenu manifestira u svom malom svemiru.

 

Ovakva okupljanja imaju u naprijed zadane fiksne datume, čiji popis za ovu godinu imamo malo niže.

Healing Circle – datumi održavanja za 2017. godinu

1.HEALING CIRCLE: ŽIVJETI U SKLADU SA SVOJIM VRIJEDNOSTIMA

Zagreb, 23.04.2017. Vidi događaj

2.HEALING CIRCLE: DAROVI PREDAKA

Zagreb, 27.05.2017. Vidi događaj

3.HEALING CIRCLE: SACRED MARRIAGE (Sveti Brak) – Globalno

Istra, 10.06.2017. Vidi događaj

4.HEALING CIRCLE: TOGETHER WE RISE (Rastemo zajedno) – Globalno

Zagreb, 02.09.2017.

5.HEALING CIRCLE: CREATION (Kreacija) – Globalno

Zagreb, 09.12.2017.

Dođi da podijelimo naše priče. Dođi da se čujemo, vidimo i podržimo. Dođi da zajedno učinimo ovaj svijet boljim mjestom. Svijet nas treba. Tebe, mene i sve nas. Samo mi imamo tu snagu razbiti staru paradigmu i postaviti nove, zdrave temelje generacijama koje dolaze iza nas. Naš healing circle mjesto je gdje staro završava i novo počinje. Trebam te. Ovo nije samo moja stvar, ovo se tiče SVIH NAS!